Pia Asp

HUNDEFRISØR & INDEHAVER

Wuffins er en salon, hvor der er ro, plads og kærlighed til dyrene. Der er altid fokus på, at der ved aflevering skal være tid til en god snak om din Wuf, dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Du vil som det første møde mig, som både er hundefrisør, men også ejer af salonen. Jeg overtog Wuffins i efteråret 2020, og kører selvfølgelig salonen videre i helt samme stil. Wuffins er et helt specielt koncept, hvor der er masser af fysisk plads, og har bl.a. et stort loungeområde hvor du kan vente imens din Wuf bliver ordnet. Der udover har jeg fået produceret vores egne halsbånd og remme, så du kan få udstyr i høj kvalitet. Der er altid tid til at snakke og lege med din hund, inden den skal ind til mig. Jeg gør meget ud af, at Wuffins ikke er en kold klinik, men et hjemmelig og rart sted at være. Og så er der selvfølgelig altid kaffe på kanden…

Jeg er oprindeligt uddannet dyrepasser, og går derfor meget op i at din hund ikke kun bliver klippet og vasket, med også forstået, så den får den bedste og mest stress – frie behandling som muligt. Og så har jeg bare en umættelig kærlighed til dyr. Der udover har jeg flere års erfaring med hunde, da jeg har arbejdet på hundepension, hvor jeg både passede og klippede hunde.

Jeg fik job hos Wuffins, hvor jeg over en længere periode var i lære som hundefrisør, men for at blive udlært hurtigere valgte jeg at tage en privat uddannelse. Så i dag kan jeg kalde mig hundefrisør, og vil gøre mit ypperste for at give dig og din wuf den bedste service.

ET PAR HEMMELIGHEDER DU IKKE VIDSTE OM MIG:

  • Jeg har en mindre zoologisk have derhjemme, og kan næsten svare på alt når det kommer til dyr og deres særheder.
  • Elsker dyr ligeså meget som jeg elsker min morgenkaffe i min Bodumkop. (og det er MEGET)
  • Jeg hader Ørentvistere og ser jeg én i salonen løber jeg ud med 120 km/t ud til min sorte Seat, sætter sig ved mit flotte pelsrat og kører ud mod solnedgangen…
  • Bruger min fritid sammen med min datter; Malou og min kæreste, og vi elsker at campere.
  • Jeg er nok ret kreativ, og elsker at synge (lister du en dag ind i salonen, skal du ikke være overrasket, hvis du hører den nye Poul Pot stå og synge i baglokalet)