Pia Asp

HUNDEFRISØR ASSISTENT

Wuffins er en salon, hvor der er ro, plads og kærlighed til dyrene. Vi har altid fokus på at der ved aflevering, skal være tid til en god snak om din Wuf, dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Derfor har vi også ansat Pia, som oprindeligt er uddannet dyrepasser, og som har en umættelig kærlighed til dyr. Hun har også flere års erfaring med hunde, da hun har arbejdet på hundepension, hvor hun både passede og klippede hunde.

Pia vil du møde som det første når du træder ind ad døren, da hun elsker at snakke med mennesker, og det vil derfor ofte være hende du overdrager din Wuf til. Hun har ansvaret for den daglige drift af salonen, herunder bookinger, butikssalg og kundekontakt. Pia klipper også mindre hunde, bamseklip, små studsninger og negleklip. Hun assistere også ved større hunde, vasker og tørrer dem.

Vi er utrolig glade for at have Pia hos os, da det er så tydeligt at hun er Dyreelsker med stort D, og med hende ombord, er vi sikre på at alle kunder vil få den helt rigtige Wuffelige oplevelse.

ET PAR HEMMELIGHEDER OM PIA

  • Pia har en mindre zoologisk have derhjemme, og kan næsten svare på alt når det kommer til dyr og deres særheder.
  • Hun elsker dyr ligeså meget som elsker sin morgenkaffe i sin Bodumkop. (og det er MEGET)
  • Hun hader Ørentvistere og ser hun én i salonen løber hun ud med 120 km/t ud til sin sorte Seat, sætter sig ved sit flotte pelsrat og kører ud mod solnedgangen…
  • Hun bruger sin fritid sammen med sin datter; Malou og sin kæreste, og de elsker at campere.
  • Pia er vildt kreativ, og elsker at synge (lister du en dag ind i salonen, skal du ikke være overrasket, hvis du hører den nye Poul Pot stå og synge i baglokalet)