Hvordan forbereder du dig…

Vi ønsker selvfølgelig at Jeres besøg hos os, skal blive det bedste og en oplevelse i altid vil huske. For at en behandling kan blive en succes for både dig, din hund, men også for os, er det nødvendigt at I også forbereder Jer lidt inden I kommer til en behandling i salonen.

VI FORVENTER:
Der er selvfølgelig forskel på hvilken behandling du skal have, og der vil derfor også være forskellige forudsætninger for besøget. Vi har dog altid et par krav, som vi forventer at du overholder inden du kommer med din hund. Og de gælder for ALLE behandlinger der udføres hos Wuffins.

Skulle der være nogle specielle ønsker, eller ting vi gerne vil have dig til inden I kommer, så vil vi enten informere omkring det i en mail, eller pr. telefon.

1. FORSIKRING

Det er meget vigtigt, at din hund har den lovpligtige ansvarsforsikring inden den kommer i salonen.

2. HALSBÅND

Vi ser gerne at din hund som minimum har halsbånd på, og medbring gerne en line, hvis den skal luftes.

3. SKAL LUFTES

Din hund skal luftes inden du ankommer i salonen, så den har mulighed for at komme af med stort og småt. (det er synd for en hund at skulle stå med en fuld blære)

4. LOPPEFRI

Din hund skal være loppefri, når du aflevere den i salonen. Opdager vi dog alligevel, at den har lopper, vil vi med det samme vaske den med loppeshampoo. Alt skal desinficeres bagefter, og der kommer derfor et tillæg på 300,- hvis uheldet er ude.

5. SYGDOM

Er din hund syg, eller lige har været det (diarré, opkast, feber eller lign.) forventer vi at du fortæller os det. Vi må så vurdere om vi kan tage hunden ind, eller finde en anden tid.

6. RUHÅRET RACER

Ved alle ruhåret racer gælder, at de ikke må komme i bad 2 uger før behandling. Hvis de kommer i bad lige inden, vil hårene sætte sig fast i hårsækken, og det gør ondt på hunden, når den trimmes.

7. LØBETID

Er din hund i løbetid, så fortæl os det gerne inden du kommer. Der kan være hanhunde i salonen på samme tid, og derfor rart at vide på forhånd.

8. PELSPLEJE

Uanset behandling, så forventer vi at din hund er friseret igennem, og ikke er fuld af filter og knuder. Det vil også stresse hunden, hvis vi skal stå og kæmpe med knuder. Der udover vil behandlingen tage ekstra tid, og skubbe tiden for den næste kunde. Skulle en hund mod forventning alligevel være meget filtret, vil der pålægges et ekstra beløb på den tid vi bruger ekstra (450,- i timen).

ET PAR GODE TIPS
For at skabe det bedste miljø i salonen, har vi defineret nogle minimums krav til Jer hundeejere. Det gør vi ikke for at være nogle sure mokker, men for at vi alle har et trygt sted at færdes i til hverdag. Wuffins er en salon, hvor der er respekt for hinanden, og altid plads til forskellighed. Ligesom med mennesker, er der heller ikke 2 hunde der er ens. Der kan være mange ting man skal tage hensyn til inden man tager til frisøren, og for at hjælpe Jer, har vi skrevet et par gode tips ned herunder.

1. START TIDLIGT

Væn din hund allerede helt fra hvalp af, at komme i bad, blive rørt ved, børstet, redt, trimmet og i det hele taget give den fornemmelsen af at være til “frisøren”.

2. VACCINATION

Er din hund vaccineret ? Vi tjekker ikke at din hund er vaccineret, men tænk over hvor mange hunde der kommer og går i vores salon. De behøves ikke nødvendigvis at være syge, men kan godt bære sygdomme med sig, som en ikke-vaccineret hund kan blive smittet af. Så husk altid at få din hund vaccinere

3. ALLERGI

Har du en hund med allergi, så ta’ gerne dine egne godbidder med. Har din hund hudproblemer, og har fået en speciel shampoo fra dyrelægen, så medbring denne (hvis den skal i bad).

4. UNDGÅ STRAND & SKOV

Undgå at din hund er våd når den kommer, da det vanskeliggøre en udredning og er synd for hunden. Så lad være med at tage den i skoven i regnvejr, eller en tur på stranden inden du kommer med den. Sand i en våd pels er nærmest umulig at få ren, og behandlingen vil tage ekstra tid, hvilke kan koste ekstra.

VIGTIG INFORMATION OMKRING SKADER

Hos Wuffins er vi selvfølgelig dækket af alle nødvendige forsikringer. Dog skal du vide at alle behandlinger i salonen er på eget ansvar. Sker der imod forventning et uheld, og din hund kommer til skade under behandlingen, vil du straks blive kontaktet. Afhængig af skadens omfang, vil vi få din hund tilset og evt. behandlet hos vores samarbejdspartner “Anicura i Hobro”.

Denne behandling vil blive betalt af vores forsikring. Det er dog et krav, at hunden bliver udredt af en dyrelæge, for at vores forsikring dækker. Ønsker du ikke at tage imod vores tilbud, men i stedet ønsker udredning af skaden hos egen dyrlæge, er det på egen regning og risiko.