Wuffins Hvalpepakke

Har du lige fået en lille hvalp…? Eller har du én på vej…? så kender du garanteret til alle de spørgsmål der kører rundt i hovedet på dig. Og har man så også valgt at købe en langhåret race, som kræver en speciel pelspleje, vil der også komme en masse spørgsmål omkring den del.

Vi har derfor valgt at lave en Wuffins Hvalpepakke, hvor vi bl.a. besvare en masse af de spørgsmål, men hjælper og guider dig også i din hvalps pelspleje.
Det er her vigtigt at påpege, at jo før du kommer i gang med pelspleje, jo bedre er det for både dig og din hund. Vi anbefaler dog, at denne hvalpepakke købes, når din hvalp er klar til at blive klippet første gang omkring 6-8 mdr. alderen.

Når du køber en hvalpepakke, forventes der, at du er der sammen med din hvalp under hele behandlingen.

WUFFINS HVALPEPAKKE BESTÅR AF:
1. Et langt og hyggeligt bad.

– Vi tager os god tid til kæle, snakke, nusse om din hund. Vi vasker KUN med økologiske produkter, og har en speciel hvalpeshampoo, som dufter dejligt.

2. Klip og studs af ansigt, poter, hale, rumpe samt rensning/pluk af ører.
– Igen tager vi os god tid, og forklarer alt hvad vi gør, så der ikke er noget der kommer som en overraskelse for eller din hund. Er pelsen meget lang, klipper vi selvfølgelig hele kroppen. Vi tager altid udgangspunkt i hundens race når vi klipper, men det er selvfølgelig dig som ejer der bestemmer hvordan din hund skal klippes.

3. Negleklip
– Vi viser dig hvordan vi klipper neglene, så du selv kan øve efterfølgende.

4. Rådgivning
– Vi gennemgår alle de ting du selv skal huske og tage højde for når du skal holde din hvalps pels, men viser dig også hvordan du skal gøre. Dette gøres undervejs, men vi sætter os også sammen til sidst i vores hyggelige sofahjørne og snakker tingene igennem. Du har her mulighed for at stille alle de spørgsmål du vil.

5. Hvalpe Shampoo, Dutkarte og pjece
Med i hvalpepakken, får du også en lækker hvalpeshampoo fra B&B, og den uundværlige “Dutkarte” – også fra B&B. Der udover, får du en praktisk pjece fra vores forening “LHS” (Landsforening for Hunde Soignering)

PRIS I ALT: 1.500,-

RING: 60 563 562 for at booke en tid, da vi gerne vil snakke med personligt med dig omkring din hvalp, og de ønsker du har til behandlingen.