Wuffins Hvalpepakke

Har du lige fået en lille hvalp…? Eller har du én på vej…? så kender du garanteret til alle de spørgsmål der kører rundt i hovedet på dig. Og har man så også valgt at købe en langhåret race, som kræver en speciel pelspleje, vil der også komme en masse spørgsmål omkring den del.

Vi har derfor valgt at lave en Wuffins Hvalpepakke, hvor vi bl.a. besvare en masse af de spørgsmål, men hjælper og guider dig også i din hvalps pelspleje. Det er her vigtigt at påpege, at jo før du kommer i gang med pelspleje, jo bedre er det for både dig og din hund.

Når du køber en hvalpepakke, forventes der, at du er der sammen med din hvalp under hele behandlingen. For at give dig de bedste muligheder, for at følge udviklingen, og vi kan være med på sidelinjen, er “pakken” et forløb over 3-4 gange.

WUFFINS HVALPEPAKKE BESTÅR AF:

1. gang
Vi gennemgår alt vedr. pelspleje, og tager udgangspunkt i hundens race (der er forskellige pelstyper). Vi viser dig hvordan du selv bedst kan vedligeholde pelsen når den er hvalp. Vi klipper negle, tjekker ører og gennemgår hunden sammen med dig og så lader vi hvalpe høre de forskellige lyde der ville være under en normal klipning.

2. gang (efter 4 uger)
Her laver vi en opfølgning, og tjekker om der evt. er opstået filt. Du kan selvfølgelig komme med spørgsmål siden sidst. og igen lader vi hvalpen høre de lyde der var fra sidste gang, dog lidt tættere på.
Er der behov for det bliver der klippet negle.

3. gang (efter 4 uger)
Sidste tjek, hvor vi igen laver en opfølgning, nu skulle din hvalp gerne være kendt med lydene og have ruste dem til deres kommende første klipning. Du kan selvfølgelig stadig komme med spørgsmål.

Er der behov for en 4. gang, finder vi ud af det, og snakker om dine ønsker og behov.

Alle 3 gange, skal du selvfølgelig være til stede sammen med din hvalp. Ta’ gerne din egen kam, børste og udstyr med, så vi kan se om du bruger de rigtige redskaber.

PRISEN INDEHOLDER OGSÅ EN HVALPE SHAMPOO FRA “B&B ØKOLOGISK HUNDESHAMPOO”.

PRIS I ALT: 550,-

RING: 60 563 562 for at booke en tid, da vi gerne vil snakke med personligt med dig omkring din hvalp, og de ønsker du har til behandlingen.