Om Wuffins

HVAD ER WUFFINS…?

Danmarks første og eneste oplevelses-hundefrisør… ja, det mener vi faktisk godt vi kan kalde os. Vi er nemlig ikke bare en traditionel hundefrisør, hvor du går ind af døren, aflevere din hund og kommer 2 timer efter og henter den, og siger farvel og tak.

Hos Wuffins i Hobro, bliver det en dejlig oplevelse for både dig og din hund, at gå til frisøren. Vi vil gøre vores ypperste for at forkæle Jer begge. Fra du træder ind af døren, vil du få en følelse af “hjem” og afslappelse. Vi giver din hund den bedste og mest nænsomme behandling med økologiske produkter, topmoderne faciliteter og masser af kærlighed. Imens kan du slappe af i vores hyggelige venteområde. Nyd en kop varm mokka i den store slængesofa, læse et magasin, eller sug løs af vores GRATIS wifi. Du kan også hygge dig med at studere nogle af vores mange hundeprodukter.

MERE END EN HUNDEFRISØR

Og nej det stopper ikke her… Når din hund er færdig med sin wellness, bliver den selvfølgelig mødt af sin ejer med stor gensynsglæde. Her slipper i så ikke bare med et farvel og tak, vi tager nemlig et par før og efter billeder, som derefter ville blive lagt på vores facebook og instergram.

 

EN VERDEN FOR HUNDE OG OS DER ELSKER DEM

Vi vil skabe en verden, et sikkert sted for vores hunde, og alle os der elsker dem. Hos Wuffins vil du opleve, at vi gør alt for at tilgodese dig og din hund. Vi mener nemlig, at jo mere du kan lære om din hund, jo bedre bliver dit og din hunds liv.
Der udover, så vil vi gerne vise alle, at hunde er en del af vores familier, og de skal have lov til at være her lige så meget som os mennesker.

Vi arbejder på at få tilknyttet en fysioterapeut og en dyrelæge til wuffins. Der udover vil vi løbende holde forskellige arrangementer om aftenen i salonen, hvor der vil komme foredragsholdere, konsulenter, sælgere og sjove tiltag. Alt sammen noget, der vil give os alle en bedre indsigt i hundens verden. Du kan finde ud af hvornår vores eksterne konsulenter er i salonen, samt se vores arrangementer på denne side her.

Vi har fået lavet en lille hunde-lufte-Café gård ud foran salonen. Så nu er der lukket af med et lille hegn, opstillet borde og stole, så nu kan du sidde her og nyde din Wuf, den nye klipning og snakke med andre hundeejere, uden de stikker af fra dig 😉

DANMARKS ENESTE HUNDEFRISØR-KÆDE

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at vi også arbejder på at åbne flere Wuffins i hele Danmark indenfor en årrække. Vi vil nemlig gerne sprede det gode budskab, at alle hunde fortjener at blive behandlet som de stjerner, de er. Uanset om der kommer 2 eller 100 Wuffins, så er det helt sikkert, at vi vil gøre alt for at din hund bliver så forkælet, at den slet ikke kan vente på at den skal afsted til hundefrisøren igen…
På gensyn.!