BAMSEKLIP/HVALPEKLIP

Bamseklip/hvalpekliper er en klip hvor pelsen er en ens længde på krop og kan variere i længde, det er noget vi aftaler inden vi går i gang. Priserne er inkl bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SMÅ RACER (UNDER 5 KG)
Yorkshire Terrier, Papillon, Chihuahua, Malteser (mini):
750,- 

MELLEM RACER (IMELLEM 6 og 15 KG)
Shih tzu, Lhasa Apso, Malteser, Pekingeser, Bichon fries, Coton de Tulear, Lowschen
900,- 

STORE RACER (OVER 15 KG)
Chow Chow, Old English Sheepdog, Amerikansk Cocker, Portugisisk Vandhund
1.200,- 

KLIP AF RUHÅRET RACER

Ønsker du at din ruhåret hund skal klippes, måske pga hudproblemer eller at du ikke ønsker at den skal plukkes, så kan vi også klippet den som race.

Priserne er inkl bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

Westie: 850,- 

Ruhåret Foxterrier: 900,- 

Skotsk Terrier: 850,- 

Cairn Terrier: 750 – 850,- 

Dværg Schnauzer 900,- 

EFTERTRIM

Westie
Ruhåret Foxterrier
Cairn Terrier
Skotsk Terrier

Alle ligger imellem 750 – 850,-

NEDKLIP

Nedklip betyder, at din hund ikke bliver klippet efter race, men får klippet alt pelsen af. Altså det bliver kort, men vi former selvfølgelig stadig hovedet, og halen, så det ikke bare bliver en skaldet hund 😉
Dette gøres ofte, hvis en hund er MEGET filtret og der ikke er andet at gøre. Eller hvis man ønsker at pelsen skal være nem at holde.

Priserne er inkl bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

Små racer (op til 5 kg)
675,-
 

Mellem racer (6 – 15 kg)
825,-
 

Store racer (over 15 kg)
Fra 900,-
 

NB. Ved store racer kan prisen variere, da nogle racer er noget større end andre.

 

VASK + NEGLEKLIP

Det er ikke alle der ønsker at få klippet deres hund, men bare gerne vil have dem i et bad, og få klippet negle. Der er selvfølgelig også racer, som slet ikke klippes og derfor kun behøver et bad engang imellem. Dette kan vi selvfølgelig også hjælpe med.

Når du køber en behandling med bad, får du ALTID negleklip med i prisen.

KORTHÅRET RACER:

Lille størrelse (op til 5 kg):
225,-
 

Mellem størrelse (6 – 15 kg):
450,-
 

Store størrelser (over 15 kg):
Fra 800,- 

 
****************************

 LANGHÅRET RACER: 

Lille størrelse (op til 5 kg):
350,-
 

Mellem størrelse (6 – 15 kg):
575,-
 

Store størrelser (over 15 kg):
Fra 1.000,- 

NB! Store hunde kan variere meget i størrelsen, og prisen kan derfor også her variere, men vi oplyser altid om den eksakte pris, hvis du ringer og spørg.

NEGLEKLIP

Hos Wuffins i Hobro, er det helt okay, at komme ind forbi når hunden trænger til en negleklip. Det er ikke noget du behøver at bestille tid til. Du dukker bare op, og spørg efter en negleklip. Kan være lidt ventetid, men går ofte hurtigt.

PRISER:

Hunde alle størrelser:
150,-

Er du allerede eksisterende pelspleje kunde hos os er prisen:
75,-

Vi klipper også negle på Kaniner og Marsvin:
75.- 

POTE- OG NEGLEKLIP

Vi ordner også gerne pelsen omkring poterne, og under (imellem trædepuderne).
Du kommer bare forbi i salonen og spørg på pote- og negleklip. Det er ikke noget du behøver at bestille tid til.

PRIS:

Små racer:
250,-
 

Store racer
450,-
 

HVALPETJEK

Har du købt en hvalp igennem en DKK opdrætter, vil du modtage en gavekort til et hvalpetjek. Dette udføres eks. hos en uddannet hundefrisør som Wuffins.

Har du ikke købt hvalpen igennem en DKK opdrætter, kan du selvfølgelig også få et hvalpetjek hos os, dette koster så 250,-

Et hvalpetjek varer ca. 30 min. og det forventes at du som ejer er der.

Et hvalpetjek er det første besøg hos frisøren. Her tager vi os god tid til at nusse og hygge om hvalpen. Vi gennemgår din hvalp fra top til tå, tjekker ører, poter, negle og tænder, for at se om alt er okay. Vi fortæller også om pelspleje generelt, og viser dig hvordan du selv kan holde pelsen fremover. Vi klipper selvfølgelig også neglene, og sikrer os at pelsen er fin og lækker ved at børste den godt igennem.

Et hvalpetjek laves fra 3- 9 mdr. alderen.

Ønsker du at din hvalp skal have sit første bad, og klippes, kan du med fordel læse om vores hvalpepakke her.

HVALPEPAKKE

Vores udvidet hvalpepakke er til dig, der ønsker at din hvalp skal have lidt ekstra forkælelse og have sit første bad og sin første rigtige klip.
Den samlet behandling er sat til min. 3 timer, så du får virkelig noget for pengene her, og din hvalp vil med sikkerhed nyde det hele.

1. Et langt og hyggeligt bad.

2. Klip og studs af ansigt, poter, hale, rumpe samt rensning/pluk af ører.

3. Negleklip

4. Rådgivning omkring pelspleje

5. Hvalpe Shampoo, Dutkarte og pjece om pelspleje

PRIS I ALT: 1.500,-

Du kan læse meget mere om WUFFINS HVALPEPAKKE HER

DE FORSKELLIGE RACER
Der findes så mange forskellige hunderacer efterhånden, og flere og flere racer bliver bevidst blandet og er det vi i dag kalder; “Designerhunde”.
Det kan derfor også være svært at lave en konkret prisliste hvor alle racer er med. Vi har dog alligevel prøvet, og du kan her finde en pris for den enkelte race. Alle priser er stadig vejledende priser, og du kan altid ringe hvis du er tvivl eller ikke kan finde din race. Vores nummer er: 60 563 562

PRISLISTE EFTER RACER (ALFABETISK):

AIRDALE: 1.250,-

Airdale Terrier er en hund med en kraftig ruhåret pels, som kræver en del pleje. Alt efter hvor meget man selv plejer den (trimmer), skal den afsted min et par gange om året.
Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

AMERIKANSK COCKERSPANIEL: 1.050,-

En amerikanske cockerspaniel i fuld pels kommer normalt hver 2-3 måned, når ejeren selv er i stand til at klare den almindelige pelspleje. Ellers kan det være nødvendigt at komme noget oftere til hundefrisøren da den store pels kan være en stor opgave for ejer .Mange vælger derfor at få racen klippet i en Bamseklip/hvalpeklip.

Med i prisen er: Klip som race, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

AUSTRALSK TERRIER: 900,-

Har du en Australsk Terrier, ved du også at den skal klippes på en meget unik måde. Derfor anbefaler vi selvfølgelig at du kommer til en rigtig hundefrisør. Dermed ikke sagt, at man ikke selv kan klippe den. Uanset hvad, skal denne race til frisøren ca. 3-4 gange om året.
Med i prisen er: Klip som race, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

BASSET GRIFFON: 1.250,-

Her er en race, som kræver en del pelspleje – nemlig i form af trim (pluk). Her plukker man hårene i forskellige længder, og skaber en hel unik pels.
Med i prisen er: Trim/pluk som race, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

BERNER SENEN: 1.600,-

En skøn stor race med en lang og fantastisk blød pels, som kræver en del pleje. Denne race får ofte lov til at gå lang tid imellem badene, fordi det kan være svært for ejere selv at bade en så stor hund. Det er vores erfaring, at ejerne bliver rigtig glade, hvis de kan komme til os, og få deres store hund badet. Vi har et stort badekar, der er beregnet til store hunderace (det kan også køres helt ned til gulvet), og det er derfor noget nemmere for os at bade en Berner Sennen. Efter føntørring vil alt det løse pels blive børstet af og hele hunden bliver studset, samt poterklip og negleklip.

Med i prisen er: Klip som race, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

BICHON FRISE: 950,-

En Bichon Frise er en lille hunderace, som tilhører de allergivenlige selskabshunde. Dens pels kræver en del pelspleje for at bevare sit smukke udseende og med sine naturlige proptrækkerkrøller kræver den at skulle klippes jævnligt. Vis man ikke ønsker det racetypiske udseende kam man med fordel klippe den i bamseklip/hvalpeklip. 
Med i prisen er: , Bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

BOOMER: 850,-

En Boomer er en blanding mellem en Malteser og en Shih Tzu. Det er det man kalder en designerhund, som bevist er avlet for at skabe en lille hund, der ikke fælder, og som har en mere spids næse. Den kræver en del pelspleje, for at pelsen ikke bliver et stort filter. Prisen er for en bamseklip i racen, men dette kræver at pelsen er fri for filter, når den kommer.
Med i prisen er: Bamseklip, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

BORDER COLLIE: 1.100,-

Border collien pelsen kan være af varierende længde, men det tilfælles er den  nærmest silkeagtig pels med blød underuld. Vi fjerne alt det løse underuld efter bad og føntørring og studser faner, poter.
Med i prisen er: Klip som race, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

BORDER TERRIER: 900,-

En Border Terrier er en ruhåret race, som kræver at man plukker pelsen og IKKE klipper den. Bliver den klippet bare en enkelt gang, kan man faktisk ødelægge pelsen, og dermed også den vandafvisende overflade der er i pelsen.
Man bør gå til en hundefrisør, der er uddannet, og dermed kan trimme (plukke) en ruhåret race. Dette skal gøres ca. 3-4 gange årligt.
Med i prisen er: Trim/pluk som race, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip..

CAIRN TERRIER (TRIM/PLUK): 950,-

Cairn Terrier er i den ruhåret familie, og kræver moderat pelspleje. Da det er en ruhåret race bør den trimmes/plukkes af en uddannet hundefrisør ca. 3-4 gange årligt. Der er de ejere, der vælger at klippe deres Cairn Terrier, fordi hunden måske ikke kan lide at blive plukket eller forbi pelsen ikke kan trimmes/plukkes.
Med i prisen er: Trim af ruhåret race (pluk), rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip..

CHIHUAHUA (LANGHÅRET): 850,-

En langhåret Chihuahua kræver meget pelspleje, og bør hele tiden børstet igennem, for ikke at få en masse filter. Dette kan faktisk gøre ondt på hunden, klø og give eksem (eks under armhulerne). Den skal til hundefrisøren ca. 3 gange årligt.
Med i prisen er: Klip som race, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

CHIHUAHUA (KORTHÅRET): 400,-

En korthåret Chihuahua kræver ingen pelspleje. Dog bør den i periode børstes igennem, da den kan fælde mere nogle gange om året.
Med i prisen er: Bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

COCKER SPANIEL: 1.100,-

En Cocker, som mange kalder dem, eller Cocker Spaniel som de hedder, er en halv-langhåret race. Pelsen er silkeagtig og utrolig smuk, når den er velholdt. Ører og faner er ekstra lange og man skal jævnligt børste dem, så der ikke kommer filter. Dette kan være generende for hunden. Vi anbefaler at en Cocker kommer til hundefrisøren 3-4 gange årligt.
Med i prisen er: Klip som race, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

CHOW CHOW: 1.200,-

Chow Chow er en race der kræver jævnligt pelspleje, grundet den lange pels. For at bibeholde det “fluffy” look skal den børstes jævnligt.
En Chow Chow fælder rigtig meget 2 gange om året, og her er det vigtigt at man plejer pelsen ekstra meget.
Vi anbefaler at denne race kommer til hundefrisøren 3-4 gange årligt, hvor den får børste at det løse pels af og bliver vasket og føntørret.
Med i prisen er: Soigneret som race, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

LANGHÅRET COLLIE: 1.400,-

En Langhåret collie har to lag pels. En yderpels og en blød tæt underuld. Den har lang pels over det hele, dog ikke på ben og i hovedet. Det kræver et stort arbejde at børste hunden. Vi vil børste alt det løse underuld af, vaske og føntørre hele hunden,   studse faner, numse og bryst og klippe poter.
En Langhåret collie skal helst til hundefrisøren 3 gange årligt.
Med i prisen er: Klip som race, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører, poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

COTON DE TULEAR: 900,-

En Coton De Tulear, eller Bomuldshund, som de også kaldes, er en af de mest populære selskabshunde i Danmark i 2019. De ses mange steder på gaden og folk anskaffer dem, fordi de er allergivenlige, fælder ikke og en rigtig familiehund. Desværre er der også mange der ikke ved, hvor stort en pelspleje de kræver. De skal børstes næsten dagligt, for ikke at få filter bag ører, på benene, i armhuler og på halen. Hvis man får denne race klippet og børstet jævnligt ved hundefrisøren, vil det også være nemmere at holde den. Man kan vælge af få den klippet kort (nedklip) eller i en længere klip (samme længde overalt = bamseklip)
Vi anbefaler at få en Coton klippet hver 3-4 mdr.
Med i prisen er: En klip/bamseklip, bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af ører (pluk), poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.
(en nedklip vil være billigere, hvis det bliver nødvendigt)

DANSK SVENSK GÅRDHUND: 450,-

Denne lille race, kræver stort set ingen pelspleje. Den fælder dog rigtig meget 2 gange om året, og her kan det være nødvendigt at få den vasket og børstet rigtig godt igennem hos en hundefrisør.
Med i prisen er: Et bad i økologisk shampoo, børst og føntørring af pelsen, rens af øre og selvfølgelig negleklip.

DVÆRGSCHNAUZER: 850,-

Den tætte og stride pels skal trimmes to til fire gange årligt, så fælder den ikke og tåles af mange allergikere. Det kraftige skæg skal redes dagligt, mens kropspelsen kun behøver at blive børstet igennem et par gange om ugen. .
Med i prisen er: Trim som race, rens af ører (pluk), tilretning af skæg/ansigt poter, rumpe og selvfølgelig negleklip.

ENGELSK SETTER: 1.000,-

En Engelsk Setter har en temmelig lang, silkeagtig og let bølget, men ikke krøllet pels. Den kræver jævnligt en grundig gennembørstning. Den har ekstra meget pels på bryst, ben og hale, som skal børstes ofte, for ikke at filtre.
Det anbefales at den kommer til hundefrisøren min. 3-4 gange årligt.
Med i prisen er:  Trim/Klip som race, bad i Økologisk Shampoo og balsam, rens af ører, rumpe og selvfølgelig negleklip.

FLATCOATED RETRIEVER: 1.100,-

En Flatcoated Retriever har en tæt, glat tilliggende, glansfuld pels. Man bør selv ugentlig frisere og børste fanerne samt hale.
Det anbefales at den kommer til hundefrisøren min. 3-4 gange årligt.
Med i prisen er:  Klip som race, bad i Økologisk Shampoo og balsam, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, rumpe og selvfølgelig negleklip.

GOLDEN RETRIEVER: 1.200,-

En Golden Retriever har en glat eller bølget tæt pels, som er vandafvisende og med godt isolerende underuld. Der er ekstra meget hård på mave, faner og hale, og kræver ugentlig gennembørstning for at undgå filter.
Det anbefales at den kommer til hundefrisøren min. 3-4 gange årligt hvor den bliver børstet godt igennem og fjernet alt løs underuld, faner, numse og bryst bliver rettet til.
Med i prisen er:  Klip som race, bad i Økologisk Shampoo og balsam, rens af ører, rettet faner, bukser og bryst og selvfølgelig negleklip.

GRAVHUND / RUHÅRET: 900,-

Der findes RUHÅRET/LANGHÅRET/KORTHÅRET Gravhunde. Den Ruhåret, som kræver jævnlig gennembørstning og trimning (pluk) et par gange om året.
Med i prisen er:  Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, rumpe og selvfølgelig negleklip.

GRAVHUND/LANGHÅRET: 750.-

En Langhåret gravhund kræver ugentlig gennembørstning, og især de lange hår på faner, ben og hale kræver frisering.
Anbefales at komme til frisøren hver 3-4 mdr.
Med i prisen er: Klip som race, vask i økologisk shampoo og balsam, føntørring, gennembørstning af pels, rens af ører, rumpe og selvfølgelig negleklip.

GRAVHUND/KORTHÅRET: 450.-

En Korthåret gravhund kræver næsten ingen pelspleje. Fælder dog som andre hunde, og vil derfor være fornuftigt at komme til hundefrisøren et par gange årligt og blive vasket og børstet igennem og klippet negle.
Med i prisen er: Vask i økologisk shampoo og balsam, føntørring, gennembørstning af pels, rens af ører (pluk), tilretning af rumpe og selvfølgelig negleklip.

IRSK SETTER: 1.100,-

En Irsk Setter har en middellang pels, og er glat og uden bølger eller krøller. Den er blank og silkeagtig. Den har ekstra lang pels på bryst, hale og ben, og skal friseres ofte, for at undgå filter, som kan genere meget.
Det anbefales at den kommer til hundefrisør hver. 3-4 mdr.
Med i prisen er: Trim/klip som race, bad i økologisk shampoo og balsam, rens af ører, rumpe og selvfølgelig negleklip.

IRSK TERRIER: 1.050,-

Pelsen er ret kort, glat tilliggende, strid og ru med behersket underuld. Den skal trimmes tre til fire gange om året, men den daglige pleje er meget overkommelig. Den fælder kun ubetydeligt, hvis den børstes og friseres jævnligt. Skægget klippes og vaskes efter behov.
Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

JACK RUSSEL: 850,-

Pelsen er ret kort, glat tilliggende, strid og ru med behersket underuld. Den skal trimmes tre til fire gange om året, men den daglige pleje er meget overkommelig. Den fælder kun ubetydeligt, hvis den børstes og friseres jævnligt. Skægget klippes og vaskes efter behov.
Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

JAPANSK SPIDS: 850,-

Pelsen er lang og meget fyldig med lige og udstående dækhår og kort, blød og tæt underuld. Den er ikke så arbejdskrævende, men den skal børstes grundigt igennem en gang om ugen for ikke at filtre og for at begrænse fældningen. I fældeperioder vil en tur forbi hundefrisøren være tiltrængt, vi sørger for at fjerne alt den løse underuld, bad og en god føntørring.
Med i prisen er: Soignering som race, vask i økologisk shampoo og balsam rens af ører, studs faner, numse og bryst, poterklip og selvfølgelig negleklip.

KING CHARLES/CAVALIER : 900,-

Pelsen er lang, silkeagtig og glat eller let bølget. Den kræver jævnligt en grundig gennembørstning, og de fyldige behæng på bryst, ben, ører og hale skal helst friseres dagligt.

Med i prisen er: Trim/klip som race, vask i økologisk shampoo og balsam, rens af ører,rumpe og selvfølgelig negleklip.

KLEINER MÜNSTERLÄNDER: 1.100.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

LABRADOODLE: 850-1400.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

LABRADOR RETRIEVER: 600.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

LAGOTTO: 900.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

LAKELAND TERRIER: 1150.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

LHASA APSO: 900.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

LOWSCHEN: 900.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

MALTESER: 850.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

NORWICK TERRIER: 900.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

NORFOLK TERRIER: 900.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

OLD ENGLISH SHEEPDOG: 1250.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

PAPILLION: 800

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

PEKINGESER: 900.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

POMERANIAN: 900.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

PORTUGISISK VANDHUND: 1.050.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

PUDDEL/DVÆRG: 900.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

RIESENSCHNAUTZER: 1.150.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

RUHÅRET FOXTERRIER: 1.050.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

RUHÅRET HØNSEHUND: 1.100.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SAMOJEDE: 1.550.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SHNAUZER/MELLEM: 1200.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SCHÆFER/LANGHÅRET: 1200.-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SETTER: 1.100,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SHETLAND SHEEPDOG: 1.000,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SHIH TZU: 900,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SKOTSK TERRIER: 1.000,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SOFT COATED TERRIER: 1.000,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

SPRINGER SPANIEL: 1.100,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

TIBETANSK TERRIER: 950,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

WELSH TERRIER: 1.000,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

WESTIE: 1.200,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

YORKSHIRE TERRIER: 1.200,-

Med i prisen er: Trim (pluk) som race, rens af ører (pluk), tilretning af ansigt, skæg, rumpe og selvfølgelig negleklip.

VEJLEDENDE PRISER + TILLÆG

Alle vores priser vejledende og for at hjælpe dig.

Skulle der opstå komblikationer undervejs, vil vi altid ringe dig op og fortælle om problematikken, og den merpris der evt. kan komme.
Dette kan være at din hund har flere filt end vi havde set i første omgang, eller at den er meget bange, og vi så skal vælge at stoppe behandlingen.