Carina Rask Vernersen

INDEHAVER AF WUFFINS – OG I MESTERLÆRE

Wuffins er et helt nyt koncept indenfor hundefrisør verdenen, og vi vil gøre alt for at det skal blive et unikt og nyskabende forkælelsesunivers for alle hunde.

Carina er bagmanden bag konceptet, men også indehaver af salonen. Hun kommer fra en helt anden verden, nemlig en verden med markedsføring, grafisk design og branding. Carina har dog altid haft en stor passion for dyr, især hunde, og ville som ung faktisk være dyrepasser. Det er derfor en stor drøm, at komme til at få en hverdag, hvor hun skal arbejde med både store og små hunde.

Det er et spændende makkerpar som du vil møde i salonen, da både Carina og Nete elsker hunde, men har 2 vidt forskellige baggrunde. Nete bliver mesterlæreren, som skal oplære Carina de næste 3 år.

Udover at skal i lære som hundefrisør, skal Carina også stå for den daglige drift af salonen, udvikling af produkter og varetage markedsføringen for Wuffins.

ET PAR HEMMELIGHEDER OM Carina

  • Carina er vildt kreativ og hende der har designet hele Wuffins eget brand.
  • Ja og hun elsker også hunde ligeså meget som elsker Nutella. (og det er VILDT MEGET)
  • Hendes yndlingsdrik er iskold mælk, og så skal det bare være Kløver (hun påstår at man kan smage forskel)
  • Hun bruger sin fritid på at følge den lokale fodboldklub Hobro IK (hun tror hun er megafan, men hun er bare en sofafan)
  • Carina skal i lære som hundefrisør i en alder af 45 år. (pøj pøj)