Alina Markovic

HUNDEFRISØR

Hos Wuffins er der plads til både store og små hunde, og uanset race, skal du kunne komme til os med din Wuf og få både klip, trim (pluk) og bad. Det er derfor vigtigt at vores personale kan håndtere alle racer, men også at de elsker både store og små hunde.

Vi har derfor ansat Alina, som er uddannet både dyrepasser og hundefrisør. Alina har drømt om at blive hundefrisør lige siden hun var lille, og har en passion for både hunde og katte, som vi aldrig har set før. Udover hendes uddannelser, arbejder hun hele tiden på at blive bedre og bedre, og tager løbende på kurser. Hun skal blandt andet til Kina på kursus i August og lære mere om Asian Styling af hunde.

Du vil nok ikke se Alina så meget i den forreste del af salonen, da hun oftest har travlt med at klippe og trimme hunde. Hun varetager også indkøb og har ansvaret for, at det altid er de bedste produkter, som vi bruger på dine hunde.

Det er fantastisk at have en så dedikeret hundefrisør, og vi er sikre på, at du som kunde også vil se og opleve, hvor passioneret hun er med sit arbejde. Faktisk vil du nok opleve at din Wuf får lidt mere opmærksomhed end dig, meennn….. that’s what it’s all about. !

ET PAR HEMMELIGHEDER OM ALINA

  • Alina drømmer om et kæmpe hus, som hun kan fylde med hunde og katte, så hun kan bruge hele sin fritid på at klippe hunde (og styrte rundt efter skrigende kattene der ikke vil i bad :-))
  • Hun elsker hunde og katte ligeså meget som elsker sin “Monster”. (og det er MEGET)
  • Hun hader alle størrelser af edderkopper og ser hun én i salonen, løber hun med 120 km/t ud til sin røde Mazda, starter turboen og er væk som et lyn …
  • Hun bruger sin fritid med sin familie, og de tager engang imellem til Litauen for at besøge gamle venner og familie.
  • Alina har en forkærlighed for hårfarve, og forskellige extensions, så du må endelig ikke blive overrasket, hvis du én dag ser hende med lilla rastahår og en anden dag med røde fletninger. Bare rolig, det er den samme og glade Alina 😉